085 - 580 40 74

Letselschade advocaat nodig in Venlo?

Een schadeclaim regelen

Letselschade kan op veel manieren ontstaan. De meeste schades ontstaan door verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. Ook valt te denken aan medische fouten, beroepsziekten en geweldsmisdrijven. Daarnaast kan er schade worden geleden door nabestaanden van een dodelijk verongelukt slachtoffer. Tenslotte kan letselschade ook ontstaan door huis-, tuin- en keukenongevallen of door sport- en spelsituaties. Wat de oorzaak ook is; uw letselschade advocaat uit Venlo helpt u bij het krijgen van een schadevergoeding. De Letselschade Raetsman is gespecialiseerd in het indienen van schadeclaims. Door middel van een schadeclaim handelt de letselschadespecialist met de aansprakelijke partij, meestal een verzekeraar, over de te ontvangen schadevergoeding en over het treffen van noodzakelijke voorzieningen voor u. Vanzelfsprekend houden wij u continu op de hoogte en worden er zonder met u te overleggen geen beslissingen genomen.

Het indienen van een schadeclaim

In Venlo en in de omgeving van Venlo helpen onze advocaten bij het indienen van een schadeclaim. Want wat als u door opgelopen letsel niet meer hele dagen kan werken? Of als uw tijdelijke contract ineens toch niet verlengd wordt nadat u betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval? Ons advocatenkantoor onderhandelt over uw schadeclaim en probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij dienen voor u een schadeclaim in, dus als u hulp nodig heeft bij letselschade in Venlo of in de omgeving van Venlo, neemt u contact met ons op.

 

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

  • Bedrijfsongevallen
  • Verkeersongevallen
  • Medische missers
  • Geweldsdelicten
  • Sportongelukken

Werkgebied

Venlo, Blerick, Tegelen, Reuver, Roermond, Ommel, Weert, Boxmeer en Venray.

Hoofdvestiging