085 - 580 40 74

Letselschade advocaat nodig in Venlo?

Slachtoffer van een medische fout in Venlo?

Naast letselschade door een bedrijfsongeval of een verkeersongeval kunt u ook letsel oplopen door een medische fout. Een medische fout ontstaat meestal door een verkeerd gestelde diagnose, een fout tijdens de operatie of door verkeerde medicatie. Belangrijk is om een medische fout niet te verwarren met een complicatie. Een complicatie is namelijk niet verwijtbaar, waardoor er geen aanspraak gemaakt kan worden op een schadevergoeding. Bij een medische fout kan de behandelend arts of ziekenhuis aansprakelijk worden gesteld voor het opgelopen letsel. Bent u slachtoffer van een medische fout? Laat u dan bijstaan door een deskundig advocaat om uw belangen te behartigen. De Letselschade Raetsman uit Venlo staat in dergelijke zaken graag voor u klaar.

Juridische hulp bij een medische fout

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat het inschakelen van juridische hulp hen vaak veel geld gaat kosten. Deze veronderstelling is echter onterecht. Als slachtoffer van een ongeval of medische fout is rechtshulp in de meeste gevallen kosteloos. De aansprakelijke partij dient namelijk, naast de schadevergoeding zelf, ook de redelijke gerechtelijke kosten van de tegenpartij te vergoeden. Wilt u meer weten hoe u uw schade kunt claimen bij een medische fout of wilt u direct een afspraak inplannen in de regio Venlo? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 085 - 580 40 74 of neem contact op via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

  • Bedrijfsongevallen
  • Verkeersongevallen
  • Medische missers
  • Geweldsdelicten
  • Sportongelukken

Werkgebied

Venlo, Blerick, Tegelen, Reuver, Roermond, Ommel, Weert, Boxmeer en Venray.

Hoofdvestiging