085 - 580 40 74

Letselschade advocaat nodig in Venlo?

Letselschadespecialist nodig in Venlo?

Als letselschade advocaat in Venlo is De Letselschade Raetsman al jarenlang uw letselschadespecialist. Op onze afdeling letselschade werken de beste advocaten die zich volledig inzetten voor slachtoffers van letselschade. Daarnaast worden wij bijgestaan door een medisch adviseur. Ons advocatenkantoor heeft alles in huis om uw letselschadezaak tot een goed einde te brengen. Wij zijn werkzaam voor cliƫnten uit Venlo en de gehele omgeving van Venlo.

Wat doet een letselschadespecialist voor u?

Allereerst bekijken wij of er iemand aansprakelijk is voor uw schade. Vervolgens stelt de letselschadespecialist uw schade vast en zorgt er voor dat deze zo goed mogelijk wordt vergoed. Te denken valt hierbij aan verlies van arbeidsvermogen (zoals een inkomensachteruitgang), voorzieningen in het kader van huishoudelijke hulp, verlies van zelfwerkzaamheid (als u bijvoorbeeld niet meer in staat bent uw eigen tuin te onderhouden of uw huis te schilderen), reiskosten, telefoonkosten etc. Ook moet u denken aan smartengeld. Smartengeld, ook wel immateriƫle schadevergoeding genoemd, is een vergoeding voor het letsel dat u heeft en de beperkingen die daarmee gepaard gaan.

Naast de directe gevolgen bekijkt de letselschadespecialist ook of er gevolgen zijn die zich pas in de toekomst zullen openbaren. Deze toekomstige schade zal namelijk ook dienen te worden vergoed. De letselschade advocaat onderhandelt namens u met de aansprakelijke partij en/of schadeverzekeraar over de schadevergoeding en over het treffen van noodzakelijke voorzieningen voor u.

 

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

  • Bedrijfsongevallen
  • Verkeersongevallen
  • Medische missers
  • Geweldsdelicten
  • Sportongelukken

Werkgebied

Venlo, Blerick, Tegelen, Reuver, Roermond, Ommel, Weert, Boxmeer en Venray.

Hoofdvestiging