085 - 580 40 74

Letselschade advocaat nodig in Venlo?

Heeft u schade na een bedrijfsongeval?

Bent u, buiten uw schuld om, betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval in Venlo of in de omgeving van Venlo? Een bedrijfsongeval is een belangrijke oorzaak van letselschade en kan veel vervelende gevolgen hebben. Niet alleen kunt u lichamelijk of geestelijk beschadigd zijn geraakt door het ongeluk, vaak komt ook de relatie met uw werkgever onder druk te staan. Het is daarom belangrijk om deskundige juridische hulp in te schakelen bij een bedrijfsongeval, misschien nog wel belangrijker dan bij iedere andere vorm van letselschade. Als letselschade advocaat uit Venlo helpen wij u om op soepele wijze een rechtvaardige vergoeding te krijgen.

Kosteloze ondersteuning na een bedrijfsongeval

Na een bedrijfsongeval maakt u zich waarschijnlijk al snel zorgen over uw financiƫle situatie. Wellicht bent u (tijdelijk) niet meer in staat om te werken, heeft u hoge medische kosten en moet u ook geld uitgeven om ondersteuning in te schakelen voor werk in en om het huis. Het kan dan financieel onaantrekkelijk lijken om een advocaat in te schakelen voor de afhandeling van uw bedrijfsongeval. Wij zorgen er echter voor dat de kosten betaald worden door de tegenpartij, de veroorzaker van het bedrijfsongeval. Want als u een bedrijfsongeval heeft gehad in Venlo of in de omgeving van Venlo, buiten uw schuld, dan hoeft u absoluut niet op te draaien voor de kosten die u daarna moet maken.

 

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

  • Bedrijfsongevallen
  • Verkeersongevallen
  • Medische missers
  • Geweldsdelicten
  • Sportongelukken

Werkgebied

Venlo, Blerick, Tegelen, Reuver, Roermond, Ommel, Weert, Boxmeer en Venray.

Hoofdvestiging